METAsupport er 2 firmaer i 1. Her kombinerer jeg, Sidse Brodersen, de to ting jeg brænder for; IT/hjemmesider og METAsundhed. De to retninger har det til fælles, at der i begge brancher virkelig er mulighed for at hjælpe folk. Og jeg vil gerne hjælpe 🙂

IT/hjemmesider:

I dag har alle brug for en hjemmeside til at repræsentere sig online. Langt de fleste nøjes med at have en profil på Facebook, LinkedIn eller Twitter, men det sekund man ønsker at sælge et produkt eller en ydelse, er det en stor fordel at have et site, man selv kan bestemme over. Det kan jeg hjælpe dig med at få. Og endda lige som du gerne vil have det.

Modsat de store hjemmeside-/IT firmaer kan jeg tilbyde tæt kontakt og hvis du har lyst, vil jeg gøre dig i stand til at opdatere din nye hjemmeside fremadrettet. Så er du altid klar til at tage imod dine kommende kunder online.

Jeg begyndte at interessere mig for IT, fordi jeg som kvinde ønskede at være uafhængig af det modsatte køn. Det var jeg ikke i forhold til IT og jeg følte at jeg svigtede mit køn, hver gang jeg havde problemer med min computer.  I dag er der masser af kvinder i IT-branchen, men for 15-20 år siden var der meget få. Jeg ved ikke om jeg var gået ind i denne branche med samme kampgejst, hvis jeg havde haft mulighed for at få hjælp fra mit eget køn, det kan jeg kun gisne om. I dag er det en gave at jeg som ung kvinde følte trang til at udøve min feministiske ret og kom i gang med IT. Hjemmesiderne kom først til flere år senere da jeg blev tilbudt arbejde hos Taxa Fyn, som Web-readaktør af alle deres hjemmesider. Det var også mens jeg var hos Taxa Fyn at jeg skiftede fra Windows til Mac, et skifte jeg er oprigtigt glad for i dag.

METAsundhed:

METAsundhed er et alternativt analyseredskab, der kan fortælle dig hvilket psykisk tema, der ligger bag dine fysiske (og psykiske) diagnoser og ubehag. Det er således en anden indgangsvinkel til alle sygdomme og symptomer, hvad enten det drejer sig om kræft, eksem, dårlig ryg eller nedsat syn. METAsundhed kan i samarbejde med følelsesforløsende teknikker ændre vores liv fuldstændigt. METAsupport tilbyder kurser og supervision i METAsundhed, samt terapi med udgangspunkt i METAsundhedsforståelsen.

I dag er mange mennesker afhængige af medicin. Det betyder at hvis de holder pause fra eller holder helt op med at tage medicinen vil det oprindelig symptom blive synligt igen. Det skyldes kort og godt, at langt det meste medicin er symptombehandling. Der tages udgangspunkt i, og behandles for, hvad der generer den enkelte, men der skeles ikke til årsagen. I METAsundhed arbejder vi med årsagen, for at få symptomet til at forsvinde, helst uden brug af medicamenter. METAsundhed har til formål at bygge bro mellem det alternative og den konventionelle lægevidenskab, det er ikke et spørgsmål om enten eller.

Personligt startede min egen rejse ind i METAsundhed (tidl. Meta Medicin) i 2011. Det har vendt min verden fuldstændig på hovedet fra en depressiv hverdag til et liv fyldt med glæde og vitalitet.
Jeg ville ønske, at nogen af alle dem der forsøgte at hjælpe mig dengang, havde hørt om METAsundhed. Af samme årsag ønsker jeg at kendskabet til METAsundhed må brede sig, således at alle der har det dårligt (fysisk eller psykisk) ved at METAsundhed eksisterer og at der er hjælp at hente.