10173590_10203975530932550_800155668743684523_nHvor lang tid tager en session?

Som terapeut er jeg målrettet, men samtidig er jeg klar over at guldkornene kan ligge gemt afsides og vi må bevæge os væk fra den lige vej, for at finde sagens kerne. Derfor spiller tiden en mindre rolle i en terapisession, når jeg er terapeut. Det betyder at en session kan tage alt fra 50 min – 2 timer. Vi afbryder ikke sessionen før du er klar.

Opskriften på et optimalt terapiforløb:

– Der er god kemi imellem os. Du har tillid til mig som terapeut og føler dig tryk i mit selskab.

– Der er balance i ansvarsfordelingen. Det er dit liv og dermed ultimativt dit ansvar. Jeg står til rådighed med alt hvad jeg ved og vil gøre det der skal til, for at du kan få det maksimale ud af vores samarbejde.

– Det er lige nu. Du føler dig klar og er villig til at ændre på dit liv, for at få det godt.

– Der skal være en udveksling af energi. Når jeg hjælper dig med at få et optimalt liv uden sygdom eller ubehag, psykisk eller fysisk, skal jeg have noget energi den anden vej. Den energi hedder penge. Så længe vi lever i et samfund, hvor penge er den energi vi betaler med, koster terapi hos mig penge.

Er der noget man ikke kan få hjælp til?

Nej. Jeg er af den overbevisning at hvis du kommer til mig, så er der en grund til det. Uanset hvad din problematik er eller hvad du fejler, så vil jeg gerne hjælpe dig. Bare kemien er i orden og du er klar til at tage ansvar for dit liv. Så står jeg klar med alt min viden og erfaring.

Er der ikke andre?

Jo! Det er ikke sikkert at jeg skal være din terapeut. Er du interesseret i METAsunhed og søger en dygtig terapeut, men føler ikke lige for mig, så kan jeg sikkert anbefale en. Skriv eller ring, så kommer jeg med forslag til andre gode METAsundhedsterapeuter. Vi er et stort netværk af METAsundhedsterapeuter og jeg har kontakt med mange af dem.