Visitkort, brochure, flyers, plakater, roll-up og andet PR-materiale

Når du afleverer dit visitkort, en flyer eller lignende til en potentiel kunde, giver du dem ikke bare et håndtryk, men også dit portræt af dig og din virksomhed.

Hvis din kommende kunde har været på messe og modtaget 17 forskellige visitkort og 23 forskellige flyers, så skal det der kommer fra dig, skille sig ud fra mængden. Det skal matche de ord du bruger når du taler med kunderne og det skal være ligeså uforglemmeligt som dig. Derudover bør dit PR-materiale altid have samme udtryk som din hjemmeside.

Når du får lavet en hjemmeside hos METAsupport, er det meget billigt at få lavet matchende PR-materiale samtidig.
Har du allerede en hjemmeside, er du naturligvis også meget velkommen, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Ring eller skriv en mail til sidse@metasupport.dk med en beskrivelse af dine ønsker, så vender jeg hurtigt tilbage med en samlet pris.

METAsupport laver alle typer af materialer klar til tryk, således at det produkt du bestiller hos trykkeriet ser ud præcis som forventet. Jeg har erfaring med flere forskellige trykkerier, deriblandt hollandske Vistaprint og danske Lasertryk, som begge udmærker sig på pris og hurtig levering. Du vil få udleveret filerne og jeg har altid en back up liggende klar til redigering, hvis du får brug for det.